Besökstillstånd gästparkering

29 juli 2020 Nu behöver våra gäster "besökstillstånd" när de parkerar på föreningens parkeringsplatser. Besökstillståndet måste vara väl synligt i bilens framruta. Styrelsens beslut om nya villkor för parkering på föreningens gästparkeringar ersätter alla tidigare beslut som fattats gällande gästparkeringarna.

Då vi har haft problem med att våra besöksparkeringar ofta är fullbelagda och det av personer som inte besöker Brf Idrottstävlingen så försöker vi att med hjälp av besökstillstånd lösa problemet. 

Varje hushåll har tilldelats två besökstillstånd för gäster som använder besöksparkeringarna. Lägenhetsnumret behöver alla fylla i själva.

Ett besökstillstånd måste läggas i framrutan på gästens bil och vara väl synligt. Parkeringstillståndet gäller ENDAST tillsammans med erlagd parkeringsavgift. Aimo Park kontrollerar att avgift är erlagd. Avgiften betalas antingen via parkeringsautomat eller via app.

Besökstillstånd krävs från 1 juli 2020.

Styrelsens beslut om nya villkor för parkering på föreningens gästparkeringar ersätter alla tidigare beslut som fattats gällande gästparkeringarna.

Vid frågor kontakta teknisk vicevärd på tel. 0733 - 52 55 88


Till nyhetslistan