BRF Lambohov1 EXTRA INFO

30 september 2016 Hösten närmar sig nu med storm steg och nu kommer DÖRRBYTET närmare och närmare!! Planerad Start är den 10 Oktober, och det kommer att lappas under veckan före om när o hur dom ska göra med just din dörr!

Det kommer som vi förstår att ta ca 2-3 timmar per dörr och det ska vara 2- 3 lag som jobbar så hela föreningen beräknas ta 3 veckor!

Det kommer under tiden detta sker, vara lite oväsen och sånt (så klart) OCH GÄSTPARKERINGEN SOM LIGGER MELLAN GARAGEN PÅ Rättaregatan kommer vara AVSTÄNGD!!!! ( denna stängs av redan den 7/10) Vänligen respektera detta är ni snälla. Detta för att det kommer stå en massa dörrar där samt en truck.

Se till att ni ställer upp dörren på lappad dag, om ni inte kan vara hemma och öppna, meddela någon granne/närstående som kan vara behjälplig med att öppna. Det kan vara så, att installatörerna  får tid över efter planerat antal dörrar per dag och försöker ta en extra dörr även om det inte är lappat denna dag. Detta sker givetvis i samförstånd meder boende. Installatören  är tacksamma om det inte är blockerat runt dörren utan att de får arbetsutrymme.

Firman som gör jobbet kommer att ha folk på plats och dom går att nå på telefon. OBS: detta nummer gäller bara under installationstiden. Han som ni ska tala med är Fernando +46704102176 om montage. Han kommer ansvara och sköta installationen.

Ansvarig för installation är Mikael Jagerfelt (Kungsdörren) 0707431108.

För er som nu inte kan vara hemma, vänligen ställ ert lås i service läge eller be den granne du litar på att öppna åt dörrgubbarna. Skulle det vara så att du INTE släpper in hantverkarna under dom 3 veckor dom är här så kommer du som medlem drabbas av HELA KOSTNADEN FÖR DÖRRBYTET!!! Så RING till killarna så löser det sig säkert med tider.

Vad kostar det då? Jo Ca 10 000 kr inklusive resa och arbete plus moms. Så snälla försök att lösa detta på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. (dörren står föreningen för men jobb o resa får ni ta själva om vi måste beställa egen installation för just er dörr)

Vi vill även be om ursäkt över att det har dragit ut på tiden men det var en maskin som gick sönder och en litenstrejk som gjorde detta strul. Hoppas ni har överseende med detta,