Allmän information

12 december 2017

Fönsterbyte: arbetet med fönsterbyte går som planerat och kommer att fortgå fram till och med 22/12, sedan tar hantverkarna ett uppehåll över Jul och Nyår och återkommer den 8/1 2018. De tillfälliga containers som är uppställda av entreprenören är endast avsedda för avfall från de gamla fönstren.

Bostadsrättsförsäkring: en påminnelse om det är någon som fortfarande inte har sagt upp sin privata tilläggsförsäkring för bostadsrätt. Ollonborren tecknade en kollektiv bostadsrättsförsäkring för hela föreningen under 2017 och framåt. Kostnaden för tilläggsförsäkringen ingår i avgiften för bostaden.

Avgiftshöjning 2018: Styrelsen beslutade vid sitt möte 2017-11-13 att höja avgiften med 2% 2018. Höjningen ska täcka ökade kostnader som är förenade med driften av fastigheterna och skötsel av området.

Luciafirande: glöm inte att anmäla er till vår traditionella Luciafirande den 17 december kl. 17.00 i vår föreningslokal.

Dörrlås: lägenhetsdörrarnas lås behöver smörjas någon gång per år och det gör vi själva som bostadsrättsinnehavare, så kom ihåg det.

Juletid: nu har vi precis kommit in i december med mycket tända ljus med mera, kom ihåg att kolla så att allt är släckt när ni går hemifrån.

God Jul och Gott Nytt År önskar styrelsen Ollonborren.