Planerad förnyelse av befintliga dricksvattenledningar i Skogslyckegatan, Johannelund

03 december 2020
Blå markering visar ledningssträckan som ska förnyas.

Information om planerad förnyelse av befintliga dricksvattenledningar i Skogslyckegatan, Johannelund.

 

Tekniska verken planerar att förnya sina dricksvattenledningar Skogslyckegatan, se karta på baksidan. Vattenledningen byts ut för att minimera risken för framtida vattenläckor.

Grävarbetet är planerat att börja i början av december och vi räknar med att slutföra arbetet före jul om allt går som planerat. Under arbetets gång kommer arbetsmaskiner och lastbilar finnas på plats, och under vissa perioder kan det även vara svårt att ta sig till och från sin fastighet med bil. Vi kontaktar dig i förväg om det blir aktuellt för dig. 

I samband med omkopplingsarbeten kommer vi också att behöva stänga av vattnet i kortare perioder. Om du blir berörd av detta får du ett meddelande via lapp i brevlådan. Vattnet kan vara missfärgat efter en avstängning. Denna missfärgning består av höga halter av järn och mangan. Missfärgningen är ofarlig och försvinner normalt om du spolar vatten kraftigt i någon av kranarna i byggnaden. Du bör inte tvätta vittvätt när vattnet är missfärgat. Om det inte hjälper att spola i kranen, kontakta Tekniska verkens arbetsledare, antingen direkt på plats eller på telefon mellan kl. 07.00 och 16.00. Övrig tid gäller felanmälan på telefon 013-20 80 20.

Ansvarig arbetsledare under ombyggnaden:

Stefan Franzén, telefon 013-30 84 93.

Har du frågor?

Vi kommer självklart att försöka arbeta för att så få störningar som möjligt uppstår för boende och verksamheter, men ber om förståelse för att vissa störningar är oundvikliga. Om du har några övriga frågor är du välkommen att kontakta Tekniska verkens projektledare Demir Blekic, telefon 013-20 93 18.

Med vänlig hälsning,

Demir Blekic, Projektledare

Tekniska verken