Välkommen på 2024 års ordinarie föreningsstämma, 30 maj!

17 maj 2024 Föreningsstämman hålls den 30 maj, klockan 18.00 i Nya Munkens matsal och det är viktigt att du kommer så att du kan utöva din demokratiska rättighet på bostadsrättsföreningens högsta beslutande organ. Anmäl dig och hur många som kommer från ditt hushåll senast den 25 maj 2024.

Anmäl dig till föreningsstämman senast 25 maj!

Föreningsstämman hålls den 30 maj, klockan 18.00 i Nya Munkens matsal. Anmäl dig och hur många som kommer från ditt hushåll senast den 25 maj 2024. Skicka ett mejl till takpannan1@gmail.com eller lämna in talongen som kom hem med kallelsen i föreningens postfack på Skogslyckegatan 36. Kom ihåg att ange specialkost!

Varför är det viktigt att vara med på stämman?

Alla vi som bor i bostadsrättsföreningen äger fastigheten tillsammans. Vi är alla medlemmar i en och samma ekonomiska förening som ska verka för att på obegränsad tid upplåta bostäder med bostadsrätt till våra medlemmar. Som bostadsrättshavare äger du alltså inte din lägenhet, utan rätten att bo i den. Vi äger allt från lägenheterna till de gemensamma utrymmena och utemiljön tillsammans.

Föreningsstämman är bostadsrättsföreningens högsta beslutande organ, där får medlemmarna reda på hur den förtroendevalda styrelsen jobbar för att förvalta fastigheten. Medlemmarna röstar även fram kommande års styrelse som föreslås av valberedningen.

Grundenprincipen är att bostadsrättsföreningen ska vara en demokratisk organisation, därför är det viktigt att du deltar på föreningsstämman om du vill vara med och påverka dina boendeförutsättningar.

Läs mer om vikten av att gå på stämmor här: https://www.hsb.se/nyheter-och-tips/nyheter/2022/vikten-av-att-ga-pa-stammor/