Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Byggstart för brf Norrskenet

24 november 2015 Nu har byggnationen av den tredje etappen på Ljurafältet satt igång. Det första spadtaget togs tillsammans med dem som tecknat sig för lägenheter.

Styrelseordförande Birgitta Wessman-Thyrsson och VD Roger Sjögren passade på att hälsa lägenhetsköparna välkomna som nya medlemmar i brf Norrskenet.

 

 

På plats fanns även arkitekten Thomas Borggren, mäklaren Johan Ahlén och representanter från entreprenören ED Bygg. Det bjöds på fika, exklusiv visning av en lägenhet och massor av information, men även möjlighet att ställa frågor om bosparande, bygget, HSB i allmänhet och om sin blivande lägenhet.

I grannföreningen, brf Månskenet, finns en visningslägenhet lik de nya som byggs nu. Där fick lägenhetsköparna en känsla för hur deras nya boende kommer se ut. Efteråt följde visning för allmänheten, som även de fick möjlighet att veta mer om det nya bygget.