Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Östras monter populär på Bodagarna

27 april 2015 Besökarna på Norrköpings bodagar visade stort intresse för våra pågående projekt brf Månskenet och Norrskenet, samt det rykande färska tävlingsförslaget till gamla busstationen.
Monter HSB Östra

Våra pågående projekt på Ljurafältet är fortsatt populära och många väntar otåligt på säljstarten för den sista etappen, brf Norrskenet. Även blivande brf Mjölnaren, med sitt fantastiska läge nära Stadsmuséet och Industrilandskapet, är många nyfikna på och informationsmaterialet hade en rykande åtgång. Läs mer om våra pågående projekt genom att klicka på texten.

Flera besökare var insatta i projektet kvartet Rodga, kring gamla busstationen. Mycket tack vare den nyligen avgjorda markanvisningstävlingen, men intresset för Norrköpings utveckling på bygg- och bostadsmarknaden är stort och många söker aktivt upp information själva.

En annan utveckling som blev extra tydlig under mässan var intresset för att bospara. Antalet bosparare är rekordhögt och de intresserade besökare vi pratade med framhöll värdet i att få förtur till nyproducerade bostäder och befintliga hyreslägenheter nu när konkurrensen om bostäderna är så stor. Där kan man tala om att ha en tjänst som säljer sig själv! Vill du läsa mer om HSB bospar kan du klicka på den här texten.