Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Östra – ett av Sveriges bästa företag när det gäller energieffektivisering!

20 oktober 2015 På hållbarhetsdagen 13 oktober delade Eon och Veckans Affärer ut priserna till de företag som varit bäst på energieffektivisering. HSB Östra tog sig till final och på plats i Bonniers Konsthall vid prisutdelningen var VD Roger Sjögren och energikonsult Peter Blomqvist.

– Det räckte inte hela vägen till vinst, men vi är väldigt stolta över att ha kommit ända till finalen. säger Roger Sjögren, VD på HSB Östra.

–Vi är bara i början av vårt hållbarhetsarbete och kommer fokusera ännu mer på det framöver. Det är inte bara en fråga som läggs upp på bordet och avhandlas, utan något vi lever med i jobbvardagen och som börjar sätta sig i ryggmärgen. Det gäller såväl stort som smått, hårt som mjukt. Allt från att installera fler solcellsanläggningar till att släcka ljuset när man lämnar kontorsrummet. Precis som förra året har vi även valt att inte köpa julgranar till hyresfastigheternas gårdar, utan istället skänker vi pengarna till We Effect.

HSB Östras energikonsult, Peter Blomqvist, är en stor tillgång för våra hyresfastigheter och medlemsföreningar. Vill du som fastighetsägare eller styrelsemedlem i bostadsrättsförening också förbättra fastighetens energieffektivitet är du välkommen att kontakta oss. Klicka på den här texten för att läsa om HSB Östras tjänster.