Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Östra nominerade till E-prize 2015

03 juni 2015 HSB Östra är ett av Sveriges mest energismarta bolag! På Veckans Affärers frukostseminarium 3 juni i Bonniers konsthall i Stockholm presenterades årets finalister, där HSB Östra är nominerade i kategorin Fastighet och offentlig sektor.
HSB Östras kontor och hyresfastighet, Södra Promenaden i Norrköping

Tillsammans med Eon delar Veckans Affärer varje år ut näringslivets mest prestigefyllda energipris – E-prize – i tre kategorier. Det går till små och stora bolag som utmärkt sig extra mycket genom innovativt och effektivt energiarbete. HSB Östra är en av tre finalister i kategorin Fastighet och offentlig sektor.

– HSB Östra har varit på tårna de senaste åren när det gäller energioptimering och hållbarhet, både för egna fastigheter och till andra bostadsrättsföreningar. Att vi har gått till final i E-prize är ett jättefint kvitto på att detta arbete uppmärksammas, säger Roger Sjögren, vd HSB Östra.

Priset delas ut på Hållbarhetsdagen den 13 oktober.

Nominerade:

Stora företag
Telia Sonera
Electrolux

Volvo Cars

Små och medelstora bolag
Gränsfors Bruk
Aronsborgs Konferenshotell
Aroma Konfektyrfabrik

Fastighet och offentlig sektor
AMF Fastigheter
Diligentia
HSB Östra