Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Visningsdagar på brf Månskenet

09 juni 2015 Intresset var stort när HSB Östra öppnade en visningslägenhet för allmänhet och köpare i brf Månskenet på Ljurafältet.

Köpare, intressenter och allmänt nyfikna strömmade till i jämn takt när HSB Östra halvvägs in i utvecklingen av Ljurafältet visade upp ännu en inredd typlägenhet. Dessa tillfällen är väldigt nyttiga för både HSB och spekulanterna då vi får en ömsesidig möjlighet att ställa frågor, utveckla tankar och svara på funderingar.

Köparna får också chansen att detaljstudera en lägenhet som motsvarar deras eget blivande boende och kan börja planera inredning och möblering i god tid.

Ännu en uppskattad fördel med visningar i den här typen av fortgående projekt är att intressenter av nästa etapp, i det här fallet brf Norrskenet, direkt kan se vad de får när de köper sin bostadsrätt.