Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB brf Björkalund 1 - Nu är försäljningen igång!

09 november 2018 Strax intill Gamla Övägen, söder om Vrinnevisjukhuset och precis där stad möter land spirar det just nu av växtkraft bland träden.

Här byggs det nya bostadsområdet Björkalund, en plats för alla oss som visserligen gillar stadens puls och service men inte nödvändigtvis vill bo ”mitt i smeten”. Vi som gillar lugnet, fågelkvittret och skogsdoften. Vi som uppskattar att staden finns där alldeles lagom nära och alldeles lagom långt bort.

44 klimatsmarta bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

I den blandade bebyggelsen av villor, radhus och kedjehus bygger HSB inom kort några av det fåtal flerbostadshus som planeras i området. Nu pågår försäljningen av 44 klimatsmarta bostadsrättslägenheter om 1–4 rum och kök i HSB brf Björkalund 1. Ännu finns möjligheterna till ett lugnare, tryggare och grönare boende i Norrköpings nya söderläge!

Läs mer om projektet, se lediga lägenheter och anmäl intresse här.