Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB brf Björkalund - Säljstartsinformation 22/10

12 oktober 2018 Vi är glada över att du visar intresse för boende i Norrköpings nya söderläge, HSB brf Björkalund 1. Minst lika roligt är det att kunna konstatera att det äntligen är dags för nästa steg i processen. Nu påbörjas försäljningen av de 44 moderna, klimatsmarta bostadsrätterna i Björkalunds natursköna omgivningar.
Brf Björkalund 1, i Norrköping

Välkommen på säljstartsinformation

Du som gärna flyttar in i en av lägenheterna får veta hur säljprocessen går till, hur tidplanen ser ut, vad som förväntas av dig som köpare och får chansen att ställa frågor direkt till oss på ett informationsmöte.

Tid: 22 oktober kl. 17.30 – 18.30
Plats: Träffpunkten i Vilbergen, Gråbergsgatan 9 

Ett fåtal parkeringsplatser enligt kartbilden. Fler P-möjligheter finns i Vilbergen Centrum ca 0,5 km gångväg från Träffpunkten.

Vill du friska upp minnet eller veta mer om HSB brf Björkalund 1 finns matnyttig information, som uppdateras fortlöpande fram till säljstart, att tillgå på projektsidan. Klicka på puffen längst ned på sidan för att komma dit.

Du som redan har funderingar kring försäljningen är välkommen att maila dessa till asa.lennartsson@hsb.se, senast den 17/10, så går vi gemensamt genom svaren under mötet.

Karta Gråbergsgatan 9

HSB Brf Björkalund - Slutsålt!

I det nya bostadsområdet Björkalund, i Södra Vrinnevi, producerar HSB Östra byggnader i trä.