Sammandrag från Styrelsesammanträde den 24:e Augusti 2024

27 augusti 2024

Byte av stamventiler nästan klart och det enda som återstår är luftning av radiatorer/element på översta planet i varje hus.

Cykelrensning i cykelställen genomförs av ReBike, ett företag från Malmö, under perioden den 19 augusti och 16 september. Samtliga cyklar kommer att märkas med ett band på styret och boende ombeds ta bort bandet för att förhindra att boendes cyklar forslas bort. Cyklar som är märkta efter slutdatumet kommer att forslas bort av ReBike och sedan förvaras i ytterligare 3 månader. Mer information kommer att delas ut i boendes brevinkast inom kort.

Vad gäller Legionella har nya mätningar gjorts och provsvaren är klara i mitten av september. Två grindar kommer att sättas upp mellan husen 11–15 och 15-19 på Trollebergsvägen.

En ny informations-mapp till nyinflyttade i bostadsrätter har tagits fram med ett välkomstbrev och en ny kommunikationsplan håller på att utarbetas. Planen ska innehålla information om när och vad som ska gå ut till oss boende och i vilken form, alltså vad som ska stå på hemsidan, i Gasverket Nytt eller som meddelande i trappuppgångarna.

En digital trädgårdskarta har tagits fram. I den definieras en rad av träd, buskar och växter med namn. Det finns lager som heter förändring per år så att varje årlig förändring som ska ske synliggörs. Det innebär att framtida planer för trädgården kan visas upp och därmed visualiseras.