Maj

12 maj 2024 Maj månads infoblad.

  INFORMATIONSBLAD  

Brf Jakthornet

2024-04-29

 

 

Uppdatering av stadgar

På Årsstämman 22/5 har vi en punkt benämnd Antagande av nya stadgar. Då lagtexten ändrats i vissa delar som gäller bostadsrätter har föreningen behov av att anta nya stadgar. Lagen gäller alltid före stadgar och det är viktigt att de överensstämmer. 

De nya stadgarna delades ut inför Årsstämman 2023. Jämförelsematerial mellan gamla och nya stadgar finns på Jakthornets hemsida.  http://www.hsb.se/skane/jakthornet  Se Dokumentarkiv.

 

Grillning

Äntligen är värmen här och det inbjuder till grillning! Föreningen har en murgrill intill kvartersgården. Välkommen att använda den och trädgårdsmöblerna! Efter grillning ska gallret rengöras.  Ta hand om överblivet grillkol när kolet kallnat. 

På balkongerna får endast elgrill användas. Om du grillar i din trädgård försök se till att inte grannar störs av röken och använd tändrör, tändkuber eller elektrisk tändare , inte tändvätska. 

 

Trädgårdar

Nu växer det för fullt i trädgårdarna! Tänk på att buskar och träd inte får överstiga gränsen in mot grannen, varken på bredden eller på höjden ( balkongen på grannen ovanpå). Häckar klipps till max 160 cm höjd. Blommande häckar klipps efter blomningen för att få blomning nästa år.  Uppdaterad Trädgårdspolicy finns på Jakthornets hemsida. 

 

 

Nästa expeditionstid 2024-05-06 kl 18-19, därefter den 5:te juni 

  Brf Jakthornet

  Styrelsen

  Telefon: 0723 - 96 51 82 endast under expeditionstid.

E-post: brfjakthornetlund@gmail.com Hemsida: http://www.hsb.se/skane/jakthornet