Rapport från styrelsemötet den 29 maj

30 maj 2012

Den nya styrelsen har nu haft sitt första styrelsemöte. Vid detta möte hade vi besök av Karl-Philip Lindahl från HSB - Karl-Philip är vår nya kontaktperson i tex ekonomifrågor, men också andra spörsmål som rör vår förening. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Karl-Philip!

Vår nya styrelseledmot Daniel Torres kommer att bistå oss i frågor rörande IT och dylika ting, han kommer även att ha ansvar för hemsidan. Det hoppas vi ska ge vår hemsida nytt liv.

Vid mötet togs frågor från diskussionsstunden på årsstämman upp. Så tex beslutade styrelsen att sandlådan på 60 gården ska få ny sand och ett nät att dra över för att hålla katterna borta. Det krävs en särskild EU anpassad sand numera, vilket gör att det kommer att dröja ännu en tid, men vårt mål är att barnen ska kunna leka i sandlådan i sommar.
Vi vill också berätta för er att kommunen bygger om den lekplats som ligger ovan vårt område. Det kommer att bli en riktigt fin lekplats som dessutom är helt EU anpassad.

På stämman väcktes frågan om att få hit containers för tex källarrensing. Detta kommer vi att lösa i månadskiftet september/oktober. Vi kommer med besked om datum, var och hur länge de kommer att finnas här, när det närmar sig.

Vidare diskuterades en förfrågan om att sätta upp "Lekande barn" skylt på cykelvägen, då många cyklar väldigt fort här. Vi kontaktar kommunen i frågan, då det är deras väg.

Dräneringsrören bakom 36.an är trasiga och måste åtgärdas för att undvika vatten och översvämning i källaren. Detta upphandlas och projekteras nu och kommer att genomföras sensommar eller tidiga höst. Det innebär inga större olägenheter för boende.

Styrelsen vill också passa på att inbjuda er till en grillkväll, som vi hoppas kan upprepas några gånger under sommaren. Vi eldar grillen och gemensamhetslokalen är öppen - var och en tar med vad man vill äta och dricka. Inbjudan och datum för första kvällen återkommer vi med!

Till sist vill vi passa på att önska er alla en fin midsommmar och en fin och vilsam sommar med allt vad det innebär!!

Hälsningar,

Styrelsen