Vad händer i Brf Jordabalken just nu?

28 maj 2012

De östra odlingslotterna har fått en ansiktslyftning och de som har lotter där har lagt ner ett gott arbete på att snygga till området.
Det är viktigt att vi alla hjälps åt på lotterna - det är vi som hyr lotter som bäst kan hjälpa till att hålla snyggt i gångarna och runt omkring. Detta är inte ett uppdrag för våra vaktmästare.

Vi har också städat upp runtomkring på området. Det är lätt att saker bara får ligga kvar och skräpa - även här måste vi hjälpas åt att hålla ordning och kasta saker och ting på rätt ställe. På området finns inget dylikt uppsamlingställe utan det blir soptippen för överblivet ellr gammalt och trasigt!

Vi planerar att snygga till infarten till parkeringen på 30 gården då den är rejält ingenvuxen och skylten oläslig.

Vi har ett brott på dräneringsrören bakom Jbv 36 - detta kommer att åtgärdas så att vi undviker översvämningar i källaren. Vi kommer också att fortsatt kommunicera med kommunen om översvämningar på gräsytor och den undermåliga dränering som finns.

Den 29 maj har den nya styrelsen sitt första styrelsemöte. Vid detta möte kommer vi att ta upp bl a de frågor som väcktes vid stämman.

Rapport kommer efter mötet

Fortsätt att njuta av vackert försommarväder!!

Hälsningar

Susanne Brokop