Autogiro

Med autogiro betalas din månadsavgift automatiskt på förfallodagen. På din månadsavgiftsspecifikation framgår belopp och vilken dag som är förfallodag. Det enda du måste göra är att se till att det finns pengar på ditt bankkonto. Om det saknas pengar helt eller delvis drar vi inte något alls. Då måste du betala in månadsavgiften på annat sätt.

Autogiro kostar inget extra, är bekvämt och är dessutom ett miljövänligt alternativ.

Du startar autogiro genom att skicka in en blankett för medgivande till oss. Ditt medgivande gäller till dess att du säger upp det hos din bank eller tills ditt kontrakt upphör. Kontakta ditt MO-kontor för autogiroblankett eller ladda hem den från vår hemsida www.hsb.se/skane. På hemsidan hittar du den under "om boende" och "blanketter och mallar". 

Fyll i blanketten med era uppgifter och returnera den till: 

HSB Skåne, Box 1712, 221 01 Lund

När ni anger ”betalarnummer/kundnummer” skriver ni ert avtalsnummer för bostaden. Ni hittar detta antingen på registreringen av överlåtelsen eller på specifikationen av era avier.

När blanketten kommit HSB Skåne tillhanda kommer den att registreras hos bankgirocentralen. Fram tills dess att ni får meddelande från HSB Skåne, om fr.o.m. vilken månad autogirot är igång, ber vi er att betala med utsända avier. Ditt medgivande gäller till dess att du säger upp det hos din bank eller tills att du avflyttat.

Är ni osäkra, är ni alltid välkomna att ringa eller maila till HSB Skåne med er fråga.