Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Byggstartbeslut om 90 nya hyresrätter i Åhusparken

04 februari 2016 Onsdagen den 3 februari fattade HSB Skånes styrelse beslut om byggstart av 90 nya hyresrätter i Åhusparken. Byggstarten är beräknad till hösten 2016 och en bygglovsansökan kommer att inkomma till Kristianstad kommun under våren 2016.
Visualisering av området. Avvikelser kan förekomma.

I Åhusparken, där den gamla folkparken låg, planerar nu HSB Skåne att uppföra nya hyresrätter. Med gång- och cykelavstånd till såväl stranden som alla faciliteter erbjuds ett bekvämt och lugnt boende.

-       Det är glädjande att vi äntligen kommer igång med produktionen i Åhusparken. Att vi samtidigt tillför hyresrätter till Åhus känns också viktigt för oss, säger Ann Irebo, vd HSB Skåne.

Hyresrätterna är planerade att uppföras i sex punkthus med tre våningar vardera och med ett stramt och enkelt formspråk. Lägenheterna planeras till 2–4 rum och kök på cirka 55–88 kvadratmeter och samtliga lägenheter kommer att ha balkonger. Gemensamt för samtliga lägenheter kommer vara att de har en öppen planlösning med god tillgänglighet och stora fönster med gott ljusinsläpp. Inflyttning är beräknad till vintern 2017/2018.

Kontakt HSB Skåne

Ann Irebo, vd HSB Skåne
0730-78 84 60, ann.irebo@skane.hsb.se

Caroline Sellström, affärsområdeschef nyproduktion & marknad HSB Skåne
0730-78 84 97, caroline.sellstrom@skane.hsb.se

Läs mer här.

Kort fakta

Upplåtelseform: hyresrätt

Hyra: ca 1500 kr/kvm

Parkering: utomhusparkering

Storlek: 2–4 rok, ca 55–88 kvm