Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne och Arbetsförmedlingen i Lund bjuder in till informationsträff om yrkesintroduktionsanställning

12 februari 2016 Måndagen den 15 februari kl 15.30 håller HSB Skåne och Arbetsförmedlingen en informationsträff om HSB Skåne Future för målgruppen. Informationsträffen hålls i Arbetsförmedlingens lokaler Lundagård på Stora Södergatan 49 i Lund och beräknas pågå i cirka 45 minuter.

HSB Skåne kommer att erbjuda tio personer mellan 19–25 år utbildning, jobb och bostad. Personerna kommer att anställas genom en yrkesintroduktionsanställning och lära sig arbetet som fastighetsskötare - samtidigt som de får lön. Yrkesintroduktionsutbildningen avslutas med skriftligt prov. Valideringen är utformad av fastighetsbranschens utbildningsnämnd och ger efter godkänt provresultat ett kompetensbevis som är giltigt i hela fastighetsbranschen.

HSB Skånes fastighet Påskalyckan, som nu genomgår en ombyggnad och är centralt belägen i Lund, kommer att inhysa alla de tio antagna. Sista ansökningsdag till HSB Skånes yrkesintroduktionsanställningar är den 4 mars.

Informationsträff

Plats: Arbetsförmedlingen, lokal Lundagård, Stora Södergatan 49 i Lund
Tid: kl. 15.30

Vad krävs för att söka till HSB Skåne Future?

Du ska bland annat:

- vara 19-24 år
- inte ha tidigare yrkeserfarenheter inom branschen för fastighetsskötsel
- inneha gymnasiebehörighet
- vara inskriven på Arbetsförmedlingen