Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ägarträffar med HSB Skånes styrelse

27 april 2016 Under våren har HSB Skånes styrelse varit ute på de fem olika marknadsområdena för ägardialog med bostadsrättsföreningarna på orten. Dessa har varit uppskattade och mynnat ut i bra diskussioner och frågeställningar.

Ägarträffarna mellan bostadsrättsföreningarna och HSB Skånes styrelse startade i februari. Då diskuterades Projektbanken, ett nytt verktyg i Webbhero där bostadsrättsföreningarna kan lägga in information om nyligen avslutade, planerade eller pågående projekt. 

Under april månad bjöds det in till ytterligare en träff. Ämnet för de träffarna var HSB Kod för bostadsrättsföreningar (koden) och hur de kan använda koden för att utveckla och förenkla styrelsearbetet. 

Fler ägarträffar ser vi fram emot under hösten och återkommer med inbjudan