Information 2014-03-25

25 mars 2014

- Postboxarna
Monteringen av boxarna är nu klar. Det vart en liten fördröjning då en av sektionerna var fel vid leveransen. Installationen mot Aptus-systemet pågår nu för att boxarna ska kunna öppnas med nyckelbrickorna. Posten ska sedan godkänna installationen innan boxarna kan tas i bruk. Mer information kommer när vi närmar oss startdatum.Ser ni redan nu att namnet är fel på er box, lägg en lapp i brevlådan till expeditionen.
- Avbokning av påbörjat tvättpass
Vi undersöker nu möjligheten att man ska kunna boka bort ett påbörjat pass så att någon annan kan tvätta om det återstår tid innan passet är slut.
- Byte till ledbelysning
Beslut har tagits om att byta till ledbelysning i hus 8 och 10 på de olika våningsplanen, bottenplan, entrégång och tvättstugegång. Armaturen är av den typ som provarmaturerna i entrégången och våningsplan 1 i uppgång 8. Bytet innebär att vi på sikt kommer att få betydligt lägre kostnader för el.
- Byte av radiatorventiler
Då många har problem med att få rätt värme i lägenheterna har beslut tagits om att byta radiatorventilerna. Projektledningsuppdrag är beställt hos HSB och tanken är att detta arbete ska ske under sommaren.

Till sist
- Glöm inte att lämna in motioner till årsmötet. Ännu återstår några dagar innan sista dagen för detta.
- Vill ni dessutom göra en insats i styrelsen så pågår nu valberedningens arbete. Kontakta någon i valberedningen om ni är intresserade. Se information på anslagstavlorna.