Information från styrelsemöte 2011-10-26

30 oktober 2011

Garageupprustning
Anbudsutvärdering pågår. Trolig byggstart i januari. Skriftlig information kommer att delas ut till samtliga medlemmar (informationen finns även under Nyheter). Informationsmöte kommer att hållas i början av december. Ekonomiskt kunniga personer bland medlemmarna undersöker f n finansieringsmöjligheterna.

Arbetsgrupp
En arbetsgrupp med frivilliga medlemmar skapas. Denna grupp kommer att vara förvaltaren behjälplig med allehanda uppdrag i samband med garageombyggnaden samt övrig skötsel.

Stadskärnan
Yttrande över förslag till översiktsplan 2012 överlämnas till kommunen. Se skrivelsen under länken Stadskärnan i vänster kolumn.

Tvättstugor
Med tanke på framtida behov har kontakt tagits med HSB, som kommer att göra en översyn och komma med förslag. Mätning av evakueringsluften utförd av TQI.

Tomma lokaler
Ännu ingen ny hyresgäst i ”skolans lokaler”, intressent finns dock. Den tomma lokalen på bottenvåningen (Tecnoresolut) kommer att omdisponeras till att användas som en kombinerad förvaltar- och styrelselokal.

Övrigt
- Nuvarande trivselregler gås igenom och uppdateras
- Ny ytterbelysning vid entrén uppsatt
- Störande ljud från tandläkaren åtgärdat
- Ordningen och renhållningen i grovsoprummet lämnar mycket i övrigt att önska. För allas trivsel och för att vi ska slippa onödiga kostnader uppmanas samtliga följa de regler som gäller.
- Höstens städdag kommer inom kort att anslås på anslagstavlan