Boendeinformation december 2020

19 december 2020

Nu när året går mot sitt slut, ett år som inte varit som vanligt, tänkte vi sammanfatta lite vad som hänt i föreningen. För hänt saker har det gjort även om man ibland kan tycka att inget händer ...

Vi hade i våras en lite annorlunda årsstämma, med förtidsröstning för att undvika trängsel på själva mötet. Styrelsen fick då förtroendet att fortsätta arbetet utan förändringar, vilket vi känner oss glada och stolta över.

Under året har första etappen av projektet ”Utemiljö” klarats av. All utebelysning har bytts ut, gästparkeringen har utökats med ett par platser och en ny plats för rörelsehindrade anlades. Det finns nu också möjlighet att ladda sin elbil på vår gästparkering, totalt fyra bilar kan ladda samtidigt. En förutsättning för att ladda är att man har appen EasyPark tillgänglig.

Lekplatsen bredvid gästparkeringen har fräschats upp rejält, den har verkat uppskattad av våra yngre boende. Några som inte uppskattar nya lekplatsen är nog kvarterets katter, som i och med att sandlådan försvann, blivit av med sin toalett.

En hel del nyplanteringar har gjorts, nya buskar och träd har kommit på plats inklusive nya gräsmattor runt lekplatsen och föreningshuset.

Vårt uthyrningsrum har färdigställts och använts ett antal gånger.

Bastun har fått sig en uppfräschning och används numera flitigt.

Vi har under året haft en del problem med varmvattnet i ett av husen på övre gården, det har vi nu fått bukt med.

Under hösten genomfördes också en OVK-besiktning, något som är obligatoriskt och ska göras regelbundet.

Vi har under året fått sex nya grannar som vi hälsar välkomna och hoppas att de ska trivas tillsammans med oss.

Det är väl ingen som missat att vi i år återigen har belysning på vår flaggstång som lyser upp i mörkret, förhoppningsvis kommer det lite snö framöver och lyser upp ännu lite mer. 

En sista information är att fr o m 1 januari 2021 kommer månadsavgiften för bostadsrätterna höjas med 1,5%.

 

Vi i styrelsen vill önska er alla en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

 

 

Levande ljus är fantastiskt, men var försiktiga och lämna dem inte ensamma