September 2015

Styrelsen har nu haft sitt första möte efter sommaruppehållet och vi hälsar nyinflyttade välkomna och hoppas ni kommer trivas i vårt fina hus.

 

En soprumsgrupp är tillsatt för att se över soprummet. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att hålla det snyggt och inte lämna grovsopor som i så fall kan komma att debiteras. Nu klottersanerar vi fasaden och ett skyddslager kommer att läggas på så det blir lättare att tvätta av.

 

Blomstergruppens gröna fingrar

Vad vore Husbonden utan vår "trädgårdsmästare" Maire Huttunen. Det är hon som ser till att blomkrukorna utanför entrén och planteringen vid torget.

 

Maire berättar att hon planerar, handlar och planterar växterna själv. Tanken är att det alltid ska finnas något som blommar under säsongen. Vårlökarna är redan planterade. Hon har även satt ut ett citronträd inne i entrén som höll på att bära frukt. Dock var någon ovarsam med trädet men förhoppningsvis blir det citroner nästa gång.

Maire berättar att hon alltid haft ett stort intresse för blommor. Tidigare bodde hon i Stortorp med trädgård. Nu tillbringar hon tid på lantstället där det är rosor och lökblommor som gäller.

 

Ulrica Haaga genom styrelsen