Juni 2012

Årsmöte – stämma

Föreningen Husbondens årliga stämma genomfördes den 31 maj i den nya lokalen på bottenvåningen. Något fler medlemmar än vanligt infann sig, men styrelsen hoppas att alltfler vill komma på våra möten. Mer information från mötet kommer i protokollet. En pågående viktig nyhet är att vi anlitar HSB för teknisk förvaltning och fastighetsskötsel. Så småningom tror vi att vi även den ekonomiska förvaltningen kan tas över av HSB.

 

Filterbyte

Här kommer en påminnelse om att byta ut dina ventilationsfilter under fönstren. Rekommendationen i Husbondenpärmen, som hör till lägenheten, är att byta ut dem varje eller åtminstone vartannat år. Dessemellan kan man faktiskt dammsuga filtren för att ha dem så rena som möjligt. I pärmen finns också mailadress till firma Acticon. www.acticon.se. Där kan du beställa dina filter. Beteckning på filtren ser du på respektive filter. Observera att det kan vara olika filter i de olika rummen.

 

Flagga och vimpel

Alla kanske inte vet att flaggstången på torget är Husbondens och sköts av medlemmar i föreningen. Vår flagga hade gått sönder. En ny, något större flagga har inhandlats och den har redan varit uppe på nationaldagen. Dessutom har vi inhandlat en vimpel som kan sitta uppe även när det inte är flaggdag.

 

Sommar

Styrelsen önskar alla en riktigt skön och bra sommar!

 

För Styrelsen

Solveig Eriksson