September 2012

Fönsterputsning

Fönsterputsarna har varit här och putsat fönstren på in- och utsidan i det höga trapphuset. Det behövdes fasadklättrare för att klara uppdraget. Vi gjorde beställningen förra hösten, men fick vänta tills nu eftersom de hade så fullt schema.

 

Brandskyddsbestämmelser

Styrelsen vill ännu en gång påminna om att absolut ingenting får finnas ute i våningshallarna . Inga mattor – inget byggnadsmaterial . Detta är en brandsäkerhetsbestämmelse som måste respekteras av oss alla.

 

Läckage garaget

PEAB åtar sig att sätta upp droppskydd om vatten droppar på bilarna i garaget. Men för att detta ska ske måste den som upptäcker läckaget omedelbart meddela styrelsen så att parkeringsplatsinnehavaren och styrelsemedlem tillsammans kan markera platsen i taket med tusch. Styrelsen har inte fått in någon anmälan om läckage på mer än ett år?

 

Garageplatser

Eftersom det är kö för att få en garageplats påminner vi återigen om att garageplatserna i huset är till för boende som använder bilen. Om man inte använder bilen men behöver förvaring av bilen under en period anvisas plats i radgarage. Lägg en lapp i Husbondens fack om du avser att flytta din bil till radgarage.

 

Uthyrning i andra hand

All uthyrning i andra hand måste ske med styrelsens medgivande. Efter medgivande ska andrahandskontrakt skrivas och lämnas in till styrelsen för registrering. Mer detaljerad information om andrahandsuthyrning finns på vår hemsida.

 

Soprummet

Vi ser att det fortfarande finns boende som inte går till återvinningsstationen med sina återvinningssopor . Man samlar i en sopsäck och ”glömmer” att gå ner till återvinningsstationen med dem. Alltså… än en gång… Det är endast hushållssopor i ihopknutna plastpåsar som får läggas i hushållssoprummet. Lampställningen står fortfarande kvar och väntar på sin ägare.

 

 

För styrelsen Solveig Eriksson