Januari 2014

Så kom snön till sist - Vi får alla hjälpas åt att se till att ytterdörrarna stängs efter oss. Ibland kan snö komma emellan dörr och trösklar så att en iskant bildas. Märker du det – försök att få bort det, eller kontakta någon i styrelsen för hjälp, om du inte lyckas själv. Ovanför båda dörrarna finns element som blåser varmluft för att inte isbildning ska uppstå.

 

Garaget - Höjden på tröskeln mot torget har nu höjts ytterligare för att förhindra att vatten rinner ner i garaget vid störtregn. Andra gången gillt. Nu är tröskeln i höjd med muren mot torget –jättebra!

Informationsbladet Husbondens röst - Samtidigt som bladet sätts upp i hissarna och på anslagstavlan läggs det också ut på Husbondens hemsida. Där kan man gå tillbaka och läsa tidigare nummer. Jag är också tacksam om ni inte skriver egna kommentarer på, eller tar bort de uppsatta informationsbladen. Om du av någon anledning vill ha ett eget exemplar på papper, kan du ringa mig och få ett sådant.

 

Soprummet - en påminnelse igen! Fyll inte soptunnorna så att locket inte går att stänga. Står locken öppna blir det tillhåll för råttor!

 

Ett gott nytt år önskar vi alla boende i Husbonden !

 

För styrelsen Solveig Eriksson