Mars 2014

Krokusarna blommar tappert i vår plantering utanför trots tillfälliga snöfall.

 

Renovering av träpergolorna

De som var hemma för några dagar sedan såg den stora lyftkranen som tog ner rivet material och lyfte upp nytt material till den renovering som skett och sker på pergolorna på uteytorna på plan 12 och 13.

 

Nya snålspolande munstycken på vattenkranarna

Ett led i arbetet med energibesparing är den insats vi nu gör för att spara även på vatten. Som ni läser på den separata informationen kommer alla munstycken till vattenkranarna att bytas ut. Vid tester som gjorts kan man se att det blir en besparing på ca 20 procent av vattenmängden. De intjänade pengarna innebär en ekonomisk vinst för oss alla. Munstyckena är konstruerade så att luft förs in i vattenstrålen. Tanken är att det inte ska upplevas bli någon större skillnad mot tidigare.

 

Motioner till årsstämman

Sista datum för inlämnande av motioner till årsstämman är den 31 mars. Stämma hålls i år onsdagen den 21 maj. Boka in det i almanackan redan nu.

 

Inbrott i garaget och obekanta i huset

Det har på senare tid varit en del problem med att personer som inte bor i huset tagit sig in. Garagedörren har körts sönder och man har brutit sig in i åtminstone en bil. Vi måste byta hela dörren som just nu hålls upp av kraftiga band.

Personer som inte bor i huset har tagit sig in genom att snabbt ta sig in bakom en inpasserande med nyckel.

 

Om du känner att du inte vill diskutera med dem som försöker ta sig in kan du kanske gå in genom en annan dörr där det inte står några och väntar på att tvinga sig in.

 

För styrelsen

Solveig Eriksson