Kalendern uppdaterad

25 juni 2018 Denna nya webplats har varit i bruk sedan årsskiftet 2017-2018, men under våren har det varit lite tyst här. Nu har vi dock sett till att kelendern är uppdaterad med styrelsens alla möten under hösten samt när vi planerar att ha medlemsmöte i höst.

Vi har jobbat förfullt på annat håll i vår och därför har webplatsen blivit lidande i uppdateringsfrekvens. Vi hoppas komma tillreda med detta och att webplatsen blir mer levande. Sedan årsskiftet finns dock allt du kunde hitta på den gamla websiten på vår nya webplats. Skulle du mot förmodan sakna något från den gamla websidan, kontakta John-Eric på johneric.ericsson@icloud.com.

Vi har idag uppdaterat kalendern här på webplatsen med styrelsens alla planerade möte inför hösten. Det kan vara bra för dig att veta om du vill att vi skall diskutera något speciellt på våra styrelsemöten framöver.

Årets höstmöte är också preliminärt planerat till den 22 november kl 19, så blockera gärna redan denna tiden i er kalender. Vi håller webplasens kalender uppdaterad med förändringar under hösten.


Till nyhetslistan
Ny webbplats
02 december 2017
Kamerabevakning
30 september 2018