Information från styrelsen 18 februari

25 februari 2015

Årsstämma kommer att hållas den 18 maj kl 19.00 i Bansättsskolans matsal. Särskild kallelse kommer längre fram. Motioner till stämman ska vara inlämnade till styrelsen senast den 31 mars. Du lämnar dem i postlådan bredvid styrelserummet vid port 15. Hur en motion ska skrivas kan du se på anslag i porten. 

Nya normalstadgar kommer att tas på stämman. För att dessa ska börja gälla behöver de tas vid två stämmor. Extrastämma planeras till den 1 juni kl 19.00, även den i Banslättskolans matsal.

Föreningens nya hemsida är under uppbyggnad. Den är ännu inte klar och ligger på en tillfällig plats tills lansering sker under mars/april. Om du har förslag på vad som behöver finnas på hemsidan kontakta Annelie Lindahl Stam. 

Vår granne Brf Banvaktaren har satt upp lampor som ska lysa upp backen bakom våra hus. Flera klagomål på störande ljus från dessa har inkommit till styrelsen. Justering av lamporna har skett och styrelsen har kontakt med grannföreningen för att se om ytterligare åtgärder kan vidtas.

 

Klagomål på lösspringande hundar inom föreningens område har inkommit till styrelsen. Du som rastar din hund ska hålla den kopplad och även se till att genast plocka upp efter den.