Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Förändringar i personalstyrkan

22 februari 2016 Vinter blir till vår, personal kommer och går. Här är en lista på personer vi vill tacka och personer vi vill välkomna.

Ansluter:

Sara Olsson, Arbetsledare M&T, börjar 1 mars

Thomas Söderberg, Arbetsledare M&T, börjar 1 mars

Kommentar: "Naturen har alltid legat mig varmt om hjärtat, så vad passar då bättre än att jobba på M&T?", frågar sig Thomas Söderberg som får medhåll av Sara Olsson.

Patrik Johansson, Projektledare, börjar 1 mars

Johan Nilsson, Projektledare börjar 1 april

Kommentar: Patrik Johansson har tidigare arbetat på Fastec och har varit platschef vid ombyggnation av COOP-butiker. Johan Nilsson kommer från SBC och har tidigare erfarenhet av att jobba med bostadsrättsföreningar.

Lämnar:

Magnus Boström, BRF Ekonom, slutar hos oss för att börja hos HSB Norra Stor-Stockholm som ligger närmre var han bor

Ronnie Chressman, Energiexpert, slutar hos oss den 28 april för att testa på rollen som teknisk chef i det kommunala bostadsbolaget i Haninge

Arne Kalén, Drifttekniker, går i förtidspension 15 april

För samtliga ovan nämnda pågår ersättningsrekryteringar

Tillbaka till nyhetsbrevet