Faktura på förskott

06 maj 2020 Det är verkligen roligt att se det stora intresset för att bo i brf Bryssel! I skrivande stund har vi sålt 21 av 30 lägenheter och vi hanterar nya intresseanmälningar undan för undan. 

Lite extra marknadsföringshjälp fick vi genom ett par tidningsartiklar om att vi uppnått kraven för byggstart och därmed kan sätta spaden i backen till hösten.

Normalt brukar vi bjuda in till ett så kallat "spadtag" på tomten, där vi firar att bygget är igång och låter dig och dina blivande grannar träffas för första gången. Just nu, så här i Corona-tider, kan vi dessvärre inte genomföra något sådant spadtag. Detta både av omsorg om dig som köpare och om våra medarbetare. Förhoppningsvis ser det annorlunda ut efter sommaren och i så fall återkommer vi med glädje med inbjudan till ett möte där vi kan träffa er alla.

Faktura på förskott
Inom ett par veckor kommer du att få en faktura på förskottet till HSB, vilket uppgår till 50 000 kronor. Detta belopp kommer sedan att räknas av vid slutbetalningen.

För kännedom kan även nämnas att du cirka 1 månad innan inflyttning kommer att få slutfaktura på insatsen. Dit är det ju fortfarande ett bra tag och mycket roligt ska hända innan dess, bland annat  inredningsvalen som preliminärt sker i slutet av 2020. Då kommer du i god tid innan att kallas till möte med vår inredningskoordinator och fram tills dess kan du med fördel passa på och kika i den tryckta inredningskatalog som du fått tidigare.