Hösthälsningar från brf Bryssel!

01 oktober 2021 Vad roligt att se så många av er vid stomvisningen i augusti! Stomvisningen brukar vara ett uppskattat tillfälle att få en första känsla för lägenheten, rummen och utsikten. Plötsligt är det väldigt konkret att det närmar sig en flytt och kanske ett helt nytt och spännande stadsliv.

I det här mejlet vill vi berätta lite om vad som händer på bygget just nu:

Många olika parallella arbeten pågår under hösten, bland annat målning av lägenheterna och trapphuset, tätskiktsläggning på terrassen och uppsättning av träpanel på balkonger. Vi har även börjat montera era nya fina kök och satt upp plattor i badrummen.

Övernattningsrummet/styrelserummet på gården har fått yttertak monterat. Även mindre synliga arbeten som dragning av el och värmestammar i lägenheterna pågår.

Avslutade arbeten
Nyss avslutade arbeten är bland annat fasadmurning och klinkersättning vid entréer.

Allt löper enligt plan
Tidplanen följs till punkt och pricka, så allt ser väldigt bra ut. Om ett par månader räknar vi med att kunna meddela exakta inflyttningsdatum.

Kommande inflyttningsmöte
Längre fram räknar vi även med att kunna bjuda in till ett inflyttningsmöte för att informera om vad som händer innan och i samband med inflyttningen. Det har varit trist att knappt kunna ses under pandemin men förhoppningsvis fortsätter utvecklingen åt rätt håll, så att människor äntligen kan mötas. Så även vi i brf Bryssel!