Digitalt spadtag

14 augusti 2020 Vi hoppas att du haft en riktigt skön sommar, trots eventuella begränsningar till följd av Covid-19. I vårt förra nyhetsbrev flaggade vi för ett första spadtag/invigning på tomten den 3 september. Vi har dock beslutat att ställa in denna samling och istället anordna ett digitalt alternativ.

Det kommer att gå till så att vi filmar spadtaget på plats och gör en kort film så att du på coronasäkrat vis kan ta del av händelsen.

Självklart skulle vi allra helst vilja ses "på riktigt" men det får helt enkelt vänta tills lite längre fram, när det bedöms lämpligt att träffas i sällskap om fler än 50 personer.

Var gärna med och skapa en tidskapsel
Under spadtaget kommer vi att skapa en "tidskapsel", dvs en låda eller väska som vi fyller med saker som symboliserar vår nutid. Vi vill nu bjuda in dig som framtida boende att lägga med en liten sak, exempelvis ett brev, ett mynt eller något annat. HSB kommer bland annat att lägga i en dagstidning och ett USB-minne med ritningar på byggnaden. Du som vill lämna ett bidrag till tidskapseln är välkommen att göra det till Gunilla Wästlund på Fastighetsbyrån, senast den 30 augusti.