Inbjudan till inflyttningsmöte 12 januari

01 december 2021 Välkommen till ett matnyttigt infomöte där vi går igenom allt du behöver veta innan, under och efter inflyttning i brf Bryssel. Vi börjar kvällen med själva infomötet och därefter äter vi en bit mat tillsammans. För detaljer om tid och plats, läs mer nedan.

Datum och tid: onsdag 12 januari kl. 17.00-19.00 (cirka).
Mötet hålls mellan kl. 17.00-17.45 och middagen mellan kl. 18.00-19.00 (cirka).
Plats för infomötet: Elite Plaza Hotel & Arken Konferens, lokal ”Pinassen”
Plats för middagen: Bishop’s Arms (vägg i vägg med Elite Plaza Hotel)
OSA: senast den 3 januari till e-post anna.dahlin@hsb.se (men gärna så snart du vet att du kan komma).

Vid anmälan, vänligen uppge namn, antal personer som kommer samt ev. allergi med tanke på middagsbokningen. Vi ser gärna att även du som inte har möjlighet att delta i mötet meddelar detta.
En sammanfattning från mötet kommer att sammanställas och distribueras i efterhand.

Viktig påminnelse om HSB-medlemskapet
HSB är en medlemsägd förening där varje medlem har en röst. För att få lov att bo i en HSB lägenhet måste du vara medlem i HSB. Medlemskapet måste vara ordnat senast i samband med tecknande av upplåtelseavtalet. Om du inte redan är medlem i HSB Södra Norrland fixar du det snabbt och enkelt på hemsidan www.hsb.se/medlem.

Visning av lägenheterna 9-10 februari
Visning av färdiga lägenheter kommer att genomföras 9-10 februari (se bifogat schema).

Vid visningstillfället träffar du vår inredningskoordinator Camilla Thelin och tillsammans går ni igenom de inredningsval som du har gjort. Det finns även tid att titta och mäta lite extra inför inflyttningen. Visningen beräknas ta cirka 30 minuter.

OBS Till denna visning gäller föranmälan, så att vi säkert vet att du kan komma. Eventuella frågor samt anmälan ställs till e-post Camilla.Thelin@centro.se

Besiktning genomförs löpande
Besiktning av färdigställda lägenheter görs av en opartisk fristående besiktningstekniker, som kontrollerar att det som byggts är rätt utfört enligt de krav och regler som finns för branschen. I brf Bryssel görs löpande besiktningar (förbesiktningar) under hela projekttiden, för att bland annat säkerställa inbyggda byggnadsdelar. Förutom besiktningsteknikern deltar personal från NCC och HSB. Entreprenaden beräknas vara godkänd i mars 2022.

Frågor?
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Jennie Eliases, försäljningsansvarig HSB, telefon 010-442 01 82, mobil 076-134 39 40 och e-post jennie.eliases@hsb.se

God Jul & Gott Nytt År!
HSB Södra Norrland

PS. VI HAR VÄL DINA SENASTE KONTAKTUPPGIFTER?
För att informationen från oss alltid ska nå dig är det viktigt att vi har dina aktuella kontaktuppgifter. Vi ber dig därför att mejla till jennie.eliases@hsb.se om du byter e-postadress, mobilnummer eller postadress.