Information om tillvalsprocessen

14 augusti 2020 Att få flytta in i en modern och nybyggd lägenhet är en mycket speciell känsla. Särskilt när du själv fått vara med och bestämma hur ditt eget boende ska se ut.

I alla våra inredningsval ligger stor omsorg om detaljer och helhet. Att kombinera alla element i en inredning är något av en konst, men när det blir rätt är det en belöning att njuta av i många år framåt. Nu när det snart är din tur att göra inredningsval, hjälper vi dig gärna med alla steg i processen.

Uppdaterad inredningskatalog
Inredningskatalogen har precis uppdateras och den uppdaterade versionen hittar du nu på projektsidan. Du kommer även att få ett tryckt exemplar av inredningskatalogen hemskickad tillsammans med ett infoblad där samtliga ändringar finns listade. Det handlar exempelvis om vitvaror som fått nya artikelnummer.

Gott om tid för tillval!
Tillvalsperioden pågår mellan 2 november och 15 januari 2021. Det innebär att du har drygt 2,5 månader på dig att fundera och välja bland vårt generösa utbud av kostnadsfria val, exempelvis köksluckor, bänkskivor, kakel och golv. Utöver detta har du som så önskar även möjlighet att göra ytterligare val mot en kostnad.

Digitalt informationsmöte 28 oktober kl.17.30
Inom kort kommer du att bjudas in till ett digitalt informationsmöte, där vi informerar om inredningsvalen och om hur du går tillväga för att registrera dina tillval. Mötet hålls via verktyget Teams (instruktion för hur det går till att delta finns i den Outlook-inbjudan som snart skickas ut).

Show room hos Centro Kakel & Klinker
HSBs showroom kommer att vara inhyst hos Centro Kakel & Klinker på Sjögatan 4C i Örnsköldsvik. Där finns en rad olika materialprover att titta och känna på.

Personligt möte
Hos Centro finns även vår tillvalskoordinator Camilla Thelin, som inom kort kommer att kontakta dig för att boka ett personligt möte. Du behöver alltså inte göra något själv utan kan lugnt invänta hennes samtal. Du kan också välja att ha ett digitalt möte eller ett telefonmöte med Camilla.

Ett tips, gå gärna igenom inredningskatalogen noga innan ditt förbokade möte så att du är väl förberedd och har hunnit notera eventuella frågor.

Titta på egen hand
Om du vill titta på materialproverna på egen hand, utan vår tillvalskoordinator, går det naturligtvis bra. Då ber vi dig bara ringa Camilla, mobilnr 072-559 03 02 för att boka en egen tid i showroomet.

Digital inredningsportal
Dina inredningsval kommer du så småningom att få registrera på en digital inredningsportal, som presenteras utförligt på mötet 28 oktober. Inloggning till inredningsportalen kommer du att få via mejl innan den 2 november.

Frågor?
Kontakta gärna Anette Olsson, inredningsansvarig, mobilnr 070-395 00 87.