Projektet löper enligt plan

15 februari 2021 Vilken vinter, vilket snöande och vilken kyla! Det är dock inget som biter på våra skickliga byggnadsarbetare som inte bara hållit tidplanen, utan även jobbat in en kortare försening under sämsta tänkbara förhållanden. En eloge till dem, säger vi!

Under januari har följande arbeten genomförts:

  • Plan 3 – gjutning och montering av väggar.
  • Plan 2-3 – gjutning av bjälklag över dessa plan.
  • Hantering av enorma snömängder.

Planerade arbeten
Februari: Stomarbeten
Mars: Stomarbeten, takarbeten. Översta bjälklaget gjutet.
April: Stomkomplettering: takarbeten, utfackningsväggar. Grundläggning: arbeten på garageyta.
Maj: Tätt hus dvs tak och väggar uppe, värme sätts på i huset.

Som framgår av förhandsavtalen så räknar vi preliminärt med inflyttning under kvartal 3, 2022. Givetvis under förutsättning att inget oförutsett inträffar, vilket tack och lov hör till ovanligheterna. Ditt tillträdesdatum kommer att meddelas i god tid innan inflyttning (dvs 4-6 månader innan).

Stomvisning
Preliminärt räknar vi med att kunna genomföra stomvisningar i lägenheterna under kvartal 3, 2021. I god tid innan kommer du att få en inbjudan med datum och tid för just din lägenhet.

Parkeringsplatser och förråd
Längre fram, i samband med att du tecknar upplåtelseavtalet för din lägenhet, kommer du att få din parkeringsplats tilldelad. Parkeringsplatserna fördelas rättvist, i tur och ordning, efter datumen då förhandsavtalen tecknades. Vid detta tillfälle får du även information om var ditt lägenhetsförråd ligger.

När kan vi träffas personligen?
Den som ändå kunde svara på den frågan ... Vår önskan och förhoppning är i varje fall att kunna mötas så snart det är möjligt, kanske efter sommaren. Dels för att vi på HSB ska få träffa dig som ska flytta in i brf Bryssel, dels för att erbjuda dig ett trevligt tillfälle att träffa dina nya grannar. Vi bevakar förstås myndigheternas rekommendationer och återkommer med en inbjudan så fort de ger "grönt ljus".