Sommarhälsning från brf Bryssel

29 juni 2020 Du har nu fått ett nytt förhandsavtal skickat till dig. För att du ska omfattas av försäkringen så behöver du underteckna detta nya förhandsavtal och returnera till oss.

Vi har i samband med trygghetsförsäkringen låtit uppdatera våra förhandsavtal. Uppsägningsgrunderna som inte följer av lag har tagits bort då detta nu regleras mer förmånligt för dig genom trygghetsförsäkringen. Vi har även gjort en del rent språkliga ändringar. Skrivningen om att vi är skyldiga att informera dig om tidpunkt för tillträdet senast fyra månader innan har flyttats från förhandsavtalet men gäller fortfarande.

När vi tagit emot underskrivet förhandsavtal skickar vi uppgifterna vidare till försäkringsbolaget. Du kommer sedan få en bekräftelse på försäkringen. Eftersom det är semestertider och vi håller på att förbereda administrationen av den nya försäkringen tillsammans med försäkringsbolaget kan det ta flera veckor innan bekräftelsen kommer. Du omfattas självklart av försäkringen ändå i samband med att det nya förhandsavtalet har skrivits på och skickats tillbaka.

Vi på HSB vill passa på att önska er en riktigt skön sommar!