Infoblad 101101

13 november 2010

Senaste nytt från Styrelsen

Sophantering.

Styrelsen har efter moget övervägande beslutat att installera de så kalladeMolokerna som vi informerade om på vår städdag lördagen 2 oktober.
Placeringen blir på höger sida intill garagelängan vid infarten till den nedregården, Molokerna kommer omgående att sättas på plats. Därför måste vi nu börja planera för att sortera våra hushållssopor. REKO kommer att dela ut aktuell utrustning till varje lägenhetsinnehavare.
Kärlen kan placeras under diskbänken. Det här sättet att hantera våra hushållssopor kommer att minska vår kostnad med ca 15 000 kr/ år.

Styrelsen avser att starta en cirkel i ämnet sophantering, alla är välkomna att delta. Anmäl dig till någon av oss i styrelsen!

Budget och avgifter 2011

Vi har också fastställt budgeten för 2011 och har beslutat att höja avgiften med 1,5 % från och med 1 januari 2011. Skälet till höjningen (knappt 100 kronor/månad) är bland annat att avgifter för fjärrvärme och kostnader för försäkringssjälvrisker ökar samt att vi vill säkra avsättning till yttre fonden för kommande större underhåll. Utförligare information lämnas vid medlemsmötet tisdag 7 december kl 18.30.

Släpvagnen

kommer att utrustas med vinterdäck för att vi ska kunna använda den även vinterföre.

Parkering

Vi påminner om att bilarna ska ställas in i garaget och att tillfällig uppställning endast får ske på markerade platser. Det är inte tillåtet att parkera vid garage-uppfarten på övre gården eller på gräsmattan. Kommunen har ansvar för Falkenbergsvägen och vi har nu möjlighet att parkera enligt P- skylt. Tänk på att det är 24 timmarsregeln som gäller och att du parkerar i rätt riktning. Vid ev kontroll kan du riskera böter.

Styrelsen