Info-bladet december 09

30 november 2009 Precis som ifjol så finns pappsäckar för julklappspapper att hämta i alla entréer i punkthusen (även för dem som bor i radhusen) Efter jul så ställer radhusen sina säckar vid återvinningsrummen och punkthusen sina säckar i entréerna. De kommer att hämtas den 29 dec.

Vårt nya låssystem och skalskydd

I skrivande stund pågår arbetet med installation av låssystemet för fullt. Nyckelutdelningen gick bra men det finns fortfarande någon som inte hämtat sina nycklar. Vi ber er snarast kontakta Byggbeslag för att erhålla nycklarna.

Vi har uppmärksammat att det flera gånger slängts sopor i våra moloker från obehöriga. Därför förses även dessa med lås. Din lägenhetsnyckel kommer att passa i låset.

Vecka 49 beräknas tvättstugorna att vara klara för bokning via webb och bokningscentral. Bokningscentralerna hittar du i tvättstugan på lkv. 5 samt i kvartershuset.
Vi ber dig särskilt uppmärksamma två saker. Du kommer in i tvättstugan ENDAST under ditt bokade pass, inte före eller efter! Lägenhetsnumret visas på displayen då passet är bokat. Om du bokat ett pass men inte använder det så blir det tillgängligt för någon annan efter en timme.
De gamla bokningstavlorna med klossar kommer att tas bort när elektroniska systemet aktiveras.

Vi håller just nu på att iordningställa ett regelverk som skall gälla för övernattningsrum, festlokal och bastu/motionshall För att kunna boka dessa måste du i förväg godkänna reglerna. Så fort regelverket är klart så skickar vi ute det för påskrift. Det kommer också att finnas på vår hemsida.
Vi har bl a slagit ihop bastu och motionshall till ett objekt så att man kan duscha efter ett träningspass. Ingång till motionshall sker via bastun.

En länk till bokningen via webben hittar du på vår hemsida

Bilar inom Brf Kremlans område

Vi vädjar till alla er boende att respektera vår bilpolicy. Parkera inte på besöksplatserna och kör inte inom området. Q-park har skärpt upp sina bevaknings rutiner när det gäller överträdelser av regler. Dvs. parkering endast på avsedd plats, i och urlastning är dock fortfarande tillåtet.
Obs! Lämna ej motorvärmarsladden kvar i stolpen när du åker!

Bilplatser

OSB! just nu fi nns det några bilplatser lediga. Kontakta Peter Bengtson, Tfn: 13 82 20, om du är intresserad!