Info-bladet mars-09

03 april 2009 Kremlan tar det digitala steget in i 2000-talet! Nytt Låssystem samt skalskydd för komfort och ökad trygghet Om du har en motion till Årsstämman skall den lämnas in till styrelsen senast under vecka 11.

Kremlan tar det digitala steget in i 2000-talet!
Nytt Låssystem samt skalskydd för komfort och ökad trygghet

Styrelsen har nu gjort upphandlingen av det nya låssystemet. Byggbelag kommer under våren att på börja arbetet med att byta vår lås. Målsättningen är att vara klar före sommaren. Styrelsen har lyssnat på medlemsmötets förslag och vägt in dessa synpunkter vid upphandlingen.

Detta innebär att vi byter samtliga cylindrar i lägenheter, radhus (ej balkongdörrar) och alla allmänna passager. Till alla entréer i punkthusen, tvättstugor och kvartershuset och övernattningsrum kommer det nya moderna passersystemet att monteras. Obehöriga kommer inte att kunna ta sig ta sig in i fastigheten. Alla passeringar registreras i läsaren. Bokning till tvättstugor och lokaler kommer att kunna göras via Internet samt bokningstavlor. En och samma nyckel kommer att ge dig tillträda till alla ställen du behöver.

Information om genomförandet kommer att hållas under flera tillfällen under våren av byggbeslag. Möjlighet till att beställa extranycklar/nytt sjutillhållarlås till ett förmånligt pris kommer att erbjudas.

Valberedningen

Valberedningen är nu i slutskedet av sitt arbete inför stämman 2009.
Är du intresserad eller har förslag på lämplig kandidat till styrelsen kontakta valberedningens sammankallande Anette Johnsson, tfn 50 34 35 senast 18 mars.

Våtrumsbesiktningen

Nu har vi åtgärdat alla skador som föreningen ansvarar för. Ni som fick ytterligare anmärkningar skall ombesörja att dessa blir utförda.

Återvinningsrummen - skärpning!

Idag så sköts de väldigt dåligt, skräp slängs utanför och i fel kärl.
Pappersförpackningar skall vikas ihop och läggas i rätt kärl. Det har förkommit brandtillbud med papper förpackningar som lämnats utanför. Dessutom så ger det ett mycket dåligt intryck av vår i övrigt så fina förening.

Hushållssopor - Moloker

På det stora hela så fungerar det bra idag. Men moloken vid kvartershuset är oftast halvfull medan de andra svämmar över. Släng gärna i den vid kvartershuset om ni kan. Det har förekommit att vassa föremål slängts i och att
den armerade säcken som sitter i skurits sönder. Dessutom har någon borrat sönder låset till det stora locket – varför?
Det medför onödiga kostnader för Kremlan och för oss alla som bor här! Ser ni några obehöriga på området som nyttjar vår sopsystem hör gärna av er.

  • 3504767859.jpg
    3504767859.jpg
  • 4243391344.jpg
    4243391344.jpg