Kremlanblad April 2020

06 april 2020 Kremlanblad April 2020

Styrelsen informerar april-maj 2020 

 

Inför stämman 2020

Datum för stämmamöte har inte fastställts ännu, detta utifrån rådande corona-omständigheter. Troligast kommer den att skjutas fram någon månad. Vi åter-kommer med information så snart vi får besked.

 

Medlemsmöte/städdag 9 maj

Vi planerar dock att försöka ha ett medlemsmöte den 9 maj kl. 12-13 och under dagen genomföra en städdag I vår utemiljö.

De restriktionerna som är i skrivandets stund (på grund av Coronaviruset) är att vi får samlas max 50 personer samt att vi ska hålla avstånd. Om vädret tillåter kommer vi försöka ha mötet utomhus, samt rekommendera de personer som tillhör riskgrupperna att stanna hemma. Förutsättningar för städa vår utemiljö ska vi försöka få till oavsett. Information kommer även kring detta.

 

Vid medlemsmötet kommer vi bland annat att lyfta frågor som bilparkeringen, kvarterslokal, utemiljö, belysning, takprojektet, jordfelsbrytare, dörrar, samt bostadsrättsägeres ansvar.

 

Soprummen/allmänna utrymmen/Kvartershuset

Tyvärr får vi återkommande klagomål från våra medlemmar att det läggs grovsopor i soprum men grovsopor återfinns även i källare, barnvagnsrum samt andra allmänna utrymmen. Grovsopor ska vi själva frakta bort och kanske kan man komma överens med en granne om att hjälpas åt att frakta bort grovsopor.

 

Vi får fortfarande klagomål på att städningen, efter det att vi medlemmar nyttjat kvarterlokalen, varit undermålig (dvs dåligt torkade bord, kladdiga golv samt skräp o snus både på väggar o golv). Viktigt för allas trevnad om vi följer gällande regler kring att vi städar efter oss. 

 

Information finns även på hemsidan: www.hsb.se/sodra-norrland/brf/kremlan/                 

Styrelsen skickar en hälsning till er alla. Ta väl hand om er i dessa svåra tider och Glad Påsk