Kremlanblad Januari/februari 2020

18 januari 2020

Styrelsen informerar januari - februari 2020 

 

Inför stämman 2020

Nu är det äntligen dags att lämna in årets motioner.

Dessa kan läggas i lådan vid kvartershuset fram till den 29 februari.

 

Soprummen/allmänna utrymmen/Kvartershuset

Vi har fått klagomål från våra medlemmar att det läggs grovsopor i soprum men grovsopor återfinns även i källare, barnvagnsrum samt andra allmänna utrymmen. Grovsopor ska vi själva frakta bort och kanske kan man komma överens med en granne om att hjälpas åt att frakta bort grovsopor.

 

Vi har även fått ett flertal klagomål på att städningen, efter det att vi medlemmar nyttjat kvarterlokalen, varit undermålig (dvs dåligt torkade bord, kladdiga golv samt skräp o snus både på väggar o golv). Viktigt för allas trevnad om vi följer gällande regler kring att vi städar efter oss.

 

Parkera på bilfritt område

Även om vi kan parkera utanför portar 10 min MÅSTE vi se till att utryckningsfordon kan ta sig förbi. Vi måste lämna plats så att de kommer fram.

 

Telenor

Kommer ert bredband inte kommer upp till 250/250 på bredbandsuppkopplingen? Kolla då att er Router kan hantera 250/250 (namn på vilken Router det ska vara finns på vår hemsida).

 

Valberedning

Nu påbörjas valberednings arbete, kontakta Anthony Velander, som är sammankallande, om ni önskar nominera någon till styrelsearbetet.

 

Vi fortsätter arbeta för att Kremlans hemsida ska vara aktuell med både nyheter och de avtal som vi tecknar samt Kremlans Stadgar.

                

Styrelsen önskar er alla en god fortsättning på 2020