Kremlanblad September 2020

31 augusti 2020 Kremlanblad September 2020

Styrelsen informerar september 2020 

 

 Medlemsmöte/städdag 10 oktober

 

Vi planerar att försöka ha ett medlemsmöte samt städdag lördag den  10 oktober kl. 12-13 och under dagen genomföra en städdag I vår utemiljö.

 

Om vädret tillåter kommer vi försöka ha mötet utomhus, samt rekommendera de personer som tillhör riskgrupperna att stanna hemma. Förutsättningar för städa vår utemiljö ska vi försöka få till oavsett. Information kommer även kring detta.

 

 

 

Utebeslysningsprojektet är nu färdigställt.

 

Vi har nu ledbelysning inom hela vårt område. Belysning i våra allmänna utrymmen kommer nu att få en översyn.

 

 

 

Boulebanan är klar.

 

Nu har vi alla möjlighet att spela boule i vårt område. Den ligger på baksidan av garagen vid övre radhusen. Alla är välkommen att spela

 

Lekplatsen på mellangården är uppdaterad och fräsch

 

Grönområde/utemiljö: Vi har ett pågående projekt att kolla igenom våra grönområden.

 

Äppelträd, aplar samt vinbärsbuskar är nu planterade runt i området. Träden längs med Lysekilsvägen ska tittas över. De savar en hel del och blir till ett bekymmer för både bilägare som garagetak.

 

Träd som är för nära och kan skada byggnader kommer att tas bort. Möjligheter att grilla nedanför punkthusen finns nu då det upprättats 2 platser med möjlighet att ta med egen grill (kom gärna med synpunkter/idéer vad som kan göras för att det ska bli så trevligt som möjligt där)

 

 

 

Husdjur

 

Vi i styrelsen får återkommande klagomål på att våra katter ställer till det för de boende i föreningen. Detta i form av att de jagar fåglar, går in i andras lägenheter, ligger på uteplatser, använder sandlådorna för att göra sina behov.

 

Information finns även på hemsidan: www.hsb.se/sodra-norrland/brf/kremlan/

 

Styrelsen önskar er alla en fin höst