Nya avtal Comhem(9/10) och Telenor(1/11) (samt information om installation mm)

14 oktober 2019

telenor 

Hej

Vi har glädjen att meddela att din förening har valt att förnya sitt gruppanslutningsavtal med Telenor. Avtalet börjar gälla den 2019-11-01. 

Detta ingår i din gruppanslutning. 

Ring 020-222 222 för att aktivera dina tjänster som ingår. 

Bredband 250/250 

Telefoni Mini 

Startavgift 

Okr Premiumrouter 

O kr Kontakta kundtjänst på 020-222 222 för att beställa din nya router. 

Startavgift 

O kr Behåll ditt gamla nummer Ar du kund hos annan leverantör idag, hjälper vi dig. Du kan behålla ditt gamla nummer och vi säger upp tjänsten åt dig. 

Uppgradera För endast 149kr/mån kan du uppgradera till Bredband 500/500 

Ring 020-222 222 för att aktivera dina tjänster som ingår. Kontakta oss gärna om du vill beställa ytterligare tjänster. Det kan ta upp till en vecka att få utrustningen, så beställ gärna redan idag. För dig som bor i ett HSB-hus så bjuder vi på startavgiften för tjänsterna som ingår i gruppanslutningen Kontakta kundservice om du flyttar, för att flytta med eller säga upp dina tjänster. 

Viktig information till dig som redan är kund hos Telenor Tjänster du redan har förs över automatiskt till gruppanslutningen. Kontakta kundservice om du saknar någon tjänst. Har du gjort personliga val/uppgradering av tjänster, så betalar du bara mellanskillnaden i fortsättningen. 

Fördelaktiga priser för dig som vill uppgradera med dina personliga val Du kan enkelt köpa till de tjänster som du saknar i gruppanslutningen. Vill du te x uppgradera till en högre hastighet på bredbandet eller beställa kanalpaket till din tv så är du välkommen att ringa oss eller besök på telenor.se. 

*Allmänna och särskilda villkor, flyttvillkor samt information om ångerrätt finner du på telenor.se Med reservation för ändringar. 

Telenor Sverige AB .reg.nr 556421-0309 säte Stockholm telenor.se | kundservice 020-222 222 

com hem 

Tv, Bredband, Telefoni 

Direktnumret till comhem för hjälp med digitaliseringen: 0770-45 56 30 

Information till dom boende: www.comhem.se/digitalisering 

GRUNDINSTÄLLNINGAR FÖR INSTALLATION AV DIGITAL-TV 

För att göra en korrekt kanalsökning krävs att du väljer rätt Nätverks ID/Nätnummer Värdena för Frekvens och Symbolhastighet behöver normalt inte ändras. Om de måste justeras gäller; Frekvens 362 MHz och Symbolhastighet 6875 KS/s. Nätverks-ID/Nätnummer för din region hittar du i nedanstående lista. Saknas din ort, in comhem.se där du finner den senast uppdaterade listan för Nätverks-ID/Nätnummer: Sundsvall 41013 

Dina abonnemangsfria digitala kanaler I ditt abonnemangsfria digitala utbud ingår numera följande kanaler: SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV12 samt eventuella lokala digitala kanaler, Utbudet kan komma att ändras över tid. Com Hem Play ingår för dessa kanaler

Mvh Styrelsen

Comhem(hur man får in digital tv mm) och Telenor information