Styrelsen informerar juni 2010

28 juni 2010 Vi önskar alla medlemmar en riktigt Skön Sommar!

Hissar

Styrelsen håller på att slutföra förhandling om hissrenoveringen. Hissen på Lysekilsvägen 35 är den första som skall åtgärdas. Vi hoppas att detta påbörjas efter sommaren.

Garagen

Styrelsen har upphandlat byte av cylindrar även för garagen. Det tillhör samma system som vi redan har i övriga området. Ett byte av låscylindrarna kommer att genomföras inom kort i samarbete med AB Byggbeslag.

Bokning av våra gemensamma lokaler och tvättstugor

Nu sker bokningen helt elektronsikt. Det görs antingen via våra bokningstavlor eller via webben. Bokningstavlorna finns i kvartershuset och vid tvättstugan på Lysekilsvägen 5. Betalning för nyttjande av festlokal och övernattningsrum sker i efterskott via avin för månadsavgiften. Mer information hittar du på vår hemsida. www.hsb.se/mitt/kremlan

Där finns även det avtal du skall fylla i för att få tillträde till festlokal och motionshall.

Gästparkeringarna

Dessa är i första hans avsedda för våra besökare. Har du garage eller motorvärmare skall din bil parkeras på den platsen. Motorvärmarplatser är ej avsedda för uppställning av husvagnar.

Vandalisering på Solrosens förskola

Solrosens förskola på Lysekilsvägen är utsatt för mycket förstörelse på kvällar och helger. Om ni uppmärksammar något som kan vara till hjälp för att få stopp på vandaliseringen så hör av er till förskolan.

Viktig information

Vid grillning på balkong får endast elgrill användas

Lekplatser

Föreningen genomför lekplatsbesiktning varje år enligt gällande EU normer. Brister åtgärdas på en gång. Trasiga leksaker runt lekplatserna ser tråkigt ut, försök att rensa bort det som inte skall vara kvar.

Studsmattor/badpooler och andra privata lekredskap

På grund av gällande ansvarsregler och försäkringsvillkor för föreningen är det absolut
förbjudet att ha studsmattor, badpooler eller andra lekanordningar på föreningens mark.
Måste respekteras!

För allas trevnad - tänk på att ta upp efter din hund och katt!

  • 2703310343.gif
    2703310343.gif