God Jul och infomöte 25 januari

18 december 2017 Senaste nytt från brf Kyssbron: om infomöte 25 januari, om projektstatus och om hur inredningsprocessen går till.

Lunchmöte 25 januari 2018
Vi har nöjet att bjuda in dig till ett infomöte torsdag 25 januari 2018 (prel. kl. 11.45-13.30) där vi dels berättar mer om projektet, dels äter en god lunch tillsammans. Detaljerad inbjudan kommer längre fram men vi ber dig notera datum och tid redan nu.

Projektstatus
Projektet fortskrider enligt plan. Just nu pågår grundläggning samt förberedelser för vatten, avlopp och fjärrvärme. Även bottenplattan gjuts innan nyår. Än finns inte mycket att titta på men framåt våren så kommer byggnaden successivt att resa sig över marken.

Inredningsprocessen våren 2018
Något av det roligaste när man tecknat sig för en nyproducerad lägenhet är förstås att planera och välja inredning. Under våren (april-juni 2018) kommer du att bli kallad till ett möte, där vår inredare Helena Magnusson guidar dig genom de många olika valmöjligheterna.

God Jul & Gott Nytt År!
Med bifogad ”julblomma” ber vi att få önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Presentkortet gäller i valfri Interflora-butik eller i nätbutiken www.interflora.se

Vänliga hälsningar,
HSB Södra Norrland