Grattis till ditt köp!

28 juni 2017 Grattis till ditt köp av en ny lägenhet i bostadsrättsföreningen Kyssbron i Sandviken!

Försäljningen går bra och i skrivande stund är 17 av 22 lägenheter sålda. Du kan följa försäljningen på vår hemsida www.hsb.se under sökort Sandviken.

Vi kan med glädje meddela att vi har sålt mer än 50 % av lägenheterna och uppnått vårt säljmål för byggstart. Bygglovet är klart och vi påbörjar projekteringen efter semestern. Beräknad byggtid  är cirka 14 månader och exakt inflyttningsdatum meddelas senast fyra månader innan tillträde.

Vår gemensamma resa har precis börjat och kommer att pågå fram till att du har flyttat in och börjat känna dig hemma i din nya lägenhet. Vi kommer att informera dig löpande under byggprocessen fram till inflyttning. Genom våra nyhetsbrev kommer du bland annat att få aktuell status från bygget tillsammans med nyheter från HSB. Du kommer framöver även bli bjuden till informationsmöten och om det är möjligt även bygg- och lägenhetsvisning.

Meddela ändrade kontaktuppgifter
Om du byter e-postadress eller postadress är det viktigt att du meddelar oss den nya så fort som möjligt. Då riskerar du inte att missa viktig information. 

Frågor?
Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till vår mäklare på Fastighetsbyrån:
Gustav Björkman, 026-24 99 58, 0708-40 00 31, gustav.bjorkman@fastighetsbyran.se