Rapport från stomvisningen

16 augusti 2018 Vad roligt att så många hade möjlighet att komma på stomvisningen!

Vi hoppas att du tyckte om det du såg och att du ser fram emot kommande inflyttning.

Du som inte kunde delta den 23 augusti, har möjlighet att kontakta vår projektledare Ulf Johansson för att bestämma tid för ett separat besök. Ulfs mejladress är ulf.johansson@projektledarbyran.se

Förutom visningen av lägenheterna så informerade vi om följande:
- Allt går bra och helt enligt tidplanen. Vi har nu ett tätt hus, där både tak och fönster sitter på plats.

- Utvändigt pågår fasadarbete och invändigt monteras väggar. Vi är stolta över att erbjuda innerväggar av så kallade OSB-skivor av trä. Sådana skivor är dels extra ljuddämpande, dels lättare att skruva i jämfört med traditionella gipsväggar (vid upphängning av tavlor etcetera)

- Definitivt inflyttningsdatum kommer att meddelas 4 månader innan inflyttning, troligen i slutet av november. Preliminärt räknar vi med inflyttning sista veckan i mars men detta kan som sagt inte spikas helt förrän längre fram.

- Tre lägenheter kommer att kunna flytta in per dag, under en period av totalt 8 dagar. Du kommer att få ett schema där datum, hisstid och tid för nyckelutlämning framgår.

- Innan inflyttning kommer du även att bjudas in till ett infomöte där vi går igenom allt du behöver veta inför flytten. Separat inbjudan kommer så småningom. Det kommer även att bli en inredningsvisning när lägenheten är helt färdig.

Vi önskar dig en härlig höst!
HSB Södra Norrland