#2

Hej på er i februari vintern som är allt annat än vinter, men vi går mot ljusare tider och nu hoppas vi att det inte kommer någon snö.

Som ni redan märkt så är Energibyrån i fullfart med att bygga om vårat värme/va system, det gamla kapsejsade ju i december. Men detta kommer att bli riktigt bra och framför allt kommer vi att spara på energin och tänka på miljön som är väldigt viktigt i dagar som dessa.(många bäckar små……) Detta är en stor investering men som sagt det kommer att spara energi. Energibyrån har även påbörjat montage av lägenhetsgivare i 30 lägenheter men dom fick ej åtkomst till 9 st. så ni som vet med er att ni fått en fullmakt ni skall fylla i, gör det och invänta nytt datum och sedan tejpar ni upp lappen på eran lägenhetsdörr och sätter er nyckel i ”tuben kedjan” i dörren så dom kommer in och värmemätningarna kan påbörjas.

Nu går vi över till lägenhets försäljning och det är jätteviktigt att när ni har klart med köpare måste ni meddela vilken nya ägaren är till Brf Mejslarens styrelse så att vi kan förbereda en överlåtelse besiktning och hantera vissa dokument innan överlåtelsen sker.

Securitas jobbar med SMS-parkeringarna samt övriga kontroller och vi får se om dom hinner till 2020-03-01 men det kommer att synas på skyltningen vid gäst parkeringarna.

Ni som har en trasig brandvarnare kan fel anmäla det till HSB så kommer dom och byter ut den gamla och kostnaden tar ni ut via inre reparationsfonden. (saldo finns på hyresavin). Ni når oss på mejslarenbrf@gmail.com eller telnr. här nedan.

-Varför kör inte tåget? – vi väntar på ström. -kan inte han ta nästa tåg?

Det var allt för denna gång, vi syns och vi hörs!

Vid pennan, Per Bergström, vicevärd, 072-24 79 518